lørdag den 21. januar 2012

Roulade

- kage til kaffen på 20 minutter og så er den fedtfri!!





3 æ g
1 1/2 dl sukker
2 dl mel
1 tsk bagepulver
1 tsk vanillasukker

Tænd oven og stil den på 200 grader


Æg og sukker piskes godt. Derefter lægges piskeriset væk og dejskraberen anvendes med blide bevægelser.
Mel, vanilla og bagepulver blandes og vendes i dejen, der bredes ud på et stykke SMURT bagepapir (30x40 cm). Bages ved ca 200 grader i mindst 7 minutter.
Vendes ud på et stykke sukkerdrysset papir. Fyld kommes på og rouladen rulles.
Fyldet kan være syltetøj af diverse bær, flødeskum med friske bær, en dåse mosede abrikoser m.v.
Til festlige lejligheder kan den serveres med flødeskum, enten på hver enkelt skive eller på hele rouladen.
Samme dej kan hældes i en tærteform med fx. syltede pærer og bages som pæretærte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar