torsdag den 27. september 2012

Fiskesuppe med Musholm ørred og kammuslinger

Så kom Bodil på sent besøg og var som altid ved at DØ af sult. Heldigvis stod der lige en rest fiskesuppe. Jeg måtte love at levere opskriften her.


Musholm ørred, den eneste frosne fisk, vi sætter tænderne i, købes i Rema

Man tager hvad man har, i dette tilfælde var det:

1-2 løg (her rødløg fra haven)

2 gulerødder i småbitte stave
1 skive selleri i små tern
Blev svitset og tilsat 1-1,5 l vand og en terning Grand Menu hønsebouillon
Da det havde simret lidt kom følgende i:
1/2 af ovenstående ørred i tern
10 kammuslinger
majs skåret fra en frisk majskolbe
en sjat piskefløde.
Simrer færdig ca. 5 min.

Nogle gange har jeg brugt en lille dåse kokosmælk. Hvor det øverste stive lag er brugt til at svitse i og mælken erstatter noget af væsken. Så har jeg kogt lidt chili og citrongræs med. Det er også mums.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar