lørdag den 21. januar 2012

Frugtsalat med råcreme

Frugtsalat med råcreme
For børn og barnlige sjæle; frugtsalat med råcreme er en klassiker, der kan varies alt efter årstidens udbud af frugt.
Råcremen kan også bruges til trifli og meget andet godt!


Ingredienser:
800 g frisk frugt f.eks. banan, æble, pære, vindrue og appelsin


Råcreme
2 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk flormelis eller sukker og muligvis mere af det, så det bliver som æggesnaps
½ stang vanille eller en tsk. vanillasukker
2½ dl piskefløde

Fremgangsmåde:


Skyl frugten og skær den i mindre stykker.


Råcreme:
Pisk æggeblommer og flormelis tykt og skummende.
 Skrab kornene af den flækkede vaniljestang og kom dem i. 
Pisk fløden stiv og kom den i æggemassen umiddelbart før serveringen.
Råcreme skal spises umiddelbart efter tillavning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar