"Biscotti" som smager godt.
De biscotti man køber er meget tit nogen kedelige tandbrækkere uden smag. De er ofte uden fedt og SKAL dyppes i kaffe eller rødvin for at være spiselige. Nedenstående er en kombination af biscotti og kaffebrød. Der er altså fedtstof i dem, men de smager herregodt og er heller ikke så fede som så mange andre småkager.
150g smeltet smør/margarine
250g melis (3 dl)
4 æg
1 tsk hjortetaksalt (kan evt. erstattes af 4 tsk bagepulver)
300 g mandler ristede og ituslåede (eller så mange du synes, nødder kan også bruges eller ingen, hvis det er trange tider.)
2 tsk revet citronskal
1 tsk kardemomme
1/2 tsk stødt ingefær
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Æg og sukker piskes. Deri det smeltede fedtstof. Øvrige ingredienser iblandes. Der laves 4 pølser der klappes lidt flade og er ca. 4 cm brede. De bages ved 220 grader i 15-20 min. Skæres i skiver og ristes ved 150 grader til de er lysebrune.
Opbevares i tæt dåse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar